O nama

Samo tri minuta hoda do plaže, Hotel Adrović se nalazi na prestižnoj lokaciji, sa pogledom na grad-hotel ostrvo Sveti Stefan.

Elegantno dekorisan i udoban smještaj, garantuje Vam kvalitetan odmor, uz sjajnu uslugu.

Opustite se na jednoj od naših kafe i restoran terasa sa spektakularnim pogledom na veliki dio budvanske rivijere.

Hotel ze nalazi u mirnom naselju, sa direktnim pristupom sa Jadranske magistrale besplatnim parkingom sa video nadzorom.

Apartmani

Nedavno dekorisani unikatnim namještajem, komforni apartmani, nude Vam udoban smještaj. Svaki apartman ima veliku terasu. Možete izabrati tip apartmana po Vašem ukusu, sa pogledom na Sveti Stefan, more ili baštu.

Restoran

Probajte našu ukusnu lokalnu kuhinju sa domaćim specijalitetima, kao i raznolikom ponudom medjunarodnih i mediteranskih jela.
Saznajte više

Vjenčanje

Ako sanjate o posebnom vjenčanju, naš tim je savršen za ostvarenje Vašeg sna, sa dugom tradicijom medjunarodnih vjenčanja.

Naše mjesto ima izvanredan pogled na more sa visine, uokvirujući istorijsko ostrvo Sveti Stefan u Vašu sliku vjenčanja. Mjesto koje su mnoge svjetski poznate ličnosti izabrale za njihovu knjigu vjenčanja. Birajte izmedju raznolikih, pažljivo sastavljenih svečanih menija. Održite fotosešn u kraljevskom Miločerskom parku. Saradjujemo sa najboljim organizatorima vjenčanja u Crnoj Gori.

Slobodno nas kontaktirajte za konsultacije ili ukoliko želite zakazati sastanak.

Saznajte više

Lokacija

Kako bi Vaš boravak bio potpun, preporučujemo da istražite široki spektar različitih plaža na budvanskoj rivijeri. Planirajte unaprijed i učinite Vaše iskustvo Crne Gore jedinstvenim. Stojimo Vam na raspolaganju za organizaciju jedinstvenih izleta u saradnji sa najboljim turističkim agencijama.